Magnus Andersen
Ecology · 2001–2012
A researcher in the Science corpus: 4 papers; trusts 3 researchers and is trusted by 1 researcher here, as inferred from the citation graph.
Subfields
- Ecology — 23 citations into it; #9,167 of 10,717 by trust here, #6,072 by citations
- Atmospheric Science — 15 citations into it; #4,442 of 4,804 by trust here, #2,873 by citations
Whom Magnus Andersen trusts overall
Their strongest outbound trust, strongest first, inferred from their citations.
Who trusts Magnus Andersen overall
Papers from Magnus Andersen's perspective
Ordered by how strongly the researchers Magnus Andersen trusts endorse each paper. Same corpus, a different order for every researcher.
- Postnatal growth in body length and mass of polar bears (Ursus maritimus) at Svalbard
- POLAR BEAR DIETS AND ARCTIC MARINE FOOD WEBS: INSIGHTS FROM FATTY ACID ANALYSIS
- Mating Strategies in Relation to Sexually Selected Infanticide in a Non‐Social Carnivore: the Brown Bear
- Perspectives on the Arctic's Shrinking Sea-Ice Cover (Science)
- Determinants of male reproductive success in American black bears (Behavioral Ecology and Sociobiology)
- INFLUENCE OF SEA ICE DYNAMICS ON HABITAT SELECTION BY POLAR BEARS
- The package “adehabitat” for the R software: A tool for the analysis of space and habitat use by animals
- Delineating Canadian and Greenland polar bear (Ursus maritimus) populations by cluster analysis of movements
- Possible Effects of Climate Warming on Selected Populations of Polar Bears ( Ursus maritimus ) in the Canadian Arctic
- Predicting survival, reproduction and abundance of polar bears under climate change.
Their papers
- Importance of fast ice and glacier fronts for female polar bears and their cubs during spring in Svalbard, Norway (2012) — 85 citations
- Sexual dimorphism and the mating ecology of polar bears (Ursus maritimus) at Svalbard (2010) — 96 citations
- Diet composition of polar bears in Svalbard and the western Barents Sea (2002) — 202 citations
- Geographic variation of PCB congeners in polar bears (Ursus maritimus) from Svalbard east to the Chukchi Sea (2001) — 93 citations