Guide to marine mammals of the world
By P. Folkens, R. Reeves. 2002
308 citations recorded by the source corpus.
View Paper: https://www.semanticscholar.org/paper/b1d3cdac4b57ca3e629f12d419250c8a04dde920
How researchers see this paper
The researchers whose trusted networks rank it highest, strongest advocate first. Every researcher gets a different order.
- A. Saenz-Arroyo
- A. Moura
- C. Roberts
- J. Torre
- M. Cariño-Olvera
- A. Rodrigues
- Neftalí Sillero
- J. Hawkins
Citations in the corpus
- Common dolphin (Delphinus delphis) habitat preferences using data from two platforms of opportunity (2012, background): “However, more recently the common dolphin has been represented as having an essentially coastal distribution and being effectively absent from many of the pantropical coastlines of the world (Folkens et al., 2002).”
- Occurrence and present status of coastal dolphins (Delphinus delphis and Tursiops truncatus) in the eastern Ionian Sea (2005, unknown): “Common dolphins worldwide are among the most gregarious of all cetaceans (Evans, 1994; Reeves et al., 2002), with average school sizes ranging between 50 and 400 animals, and maximum school sizes of 650–4000 (AcevedoGuti! errez, 2002).”
- Description of a new dolphin, the Australian snubfin dolphin Orcaella heinsohni sp. N. (cetacea, delphinidae) (2005, background): “Consequently, the species requires increased conservation management (Perrin et al. 1996, Reeves et al. 2003a, b).”
- The value of evidence about past abundance: marine fauna of the Gulf of California through the eyes of 16th to 19th century travellers (2006, background): “4b) (Reeves et al. 2002).”
- Unusual benthic fauna associated with a whale fall in Monterey Canyon, California (2004, unknown): “Based on weight to length correlations for gray whales, the biomass of the whale was assumed to be 20,000 kg (Leatherwood et al., 1982; Reeves et al., 2002).”
- Population status, threats and conservation of the Yangtze finless porpoise (2009, background): “The finless porpoise (Neophocaena phocaenoides) is a small, toothed whale species living in coastal and riverine areas of Asia, with a range extending from the Persian Gulf in the west, to Pakistan, India, Indonesia, Borneo and China in the south, and up to Japan in the east([1]).”